Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Zásady spracovania osobných údajov pre našich zákazníkov/čky platné od 25.05.2018 

 
Pri spracovávaní osobných údajov našich zákazníkov/čiek si uvedomujeme dôležitosť správneho zaobchádzania s osobnými údajmi a nakladania s dôvernými informáciami ako prevádzkovateľ e-shopu. Preto uvádzame potrebné a dôležité informácie k "Ochrane osobných údajov".
 
1. Prevádzkovateľ
 
Silnejší slabším o.z. , sídlo: Zlatovská 10, 911 05 Trenčín IČO: 42 276 829 v zastúpení zodpovednej osoby za ochranu osobných údajov, ktorou je Emília Šprtolvá. V prípade otázok súvisiacich s použitím osobných údajov alebo záujmu uplatnenia si práv kontaktujte osobu e-mailom: silnejsislabsimeshop@gmail.com alebo písomne na uvedenej adrese. 
 
Prevádzkovateľ pri spracovávaní osobných údajov postupuje v súlade s príslušnými právnymi predpismi SR a v súlade s legislatívou EÚ. Zároveň svojim zákazníčkam/zákazníkom oznamujeme, že dbáme na ich súkromie a na ochranu ich poskytnutých osobných údajov, ktoré ako prevádzkovateľ spracovávame. 
 
2. Spracovanie osobných údajov
 
Pri nákupe tovaru v e-shope získavame údaje súvisiace s vybavením objednávky, bez ktorých tovar nevieme zaslať a tak objednávku vybaviť. Jedná sa o tieto informácie uvedené v objednávke: meno a priezvisko, adresa na doručenie tovaru, e-mailová adresa, telefónne číslo a produkty ako predmet objednávky. Preto nie je nutné udeliť v tomto prípade prevádzkovateľovi súhlas so spracovaním osobných údajov, keďže sú nevyhnutné na splnenie zmluvy. Ide teda o spracovanie osobných údajov, ktoré nevyžaduje súhlas. Ak by vyššie uvedené údaje neboli poskytnuté, nie je možné objednávku vybaviť. Pre vybavenie objednávky nepožadujeme a ani zákazník/čka nezadáva žiadne informácie súvisiace s platbou za tovar ako je číslo účtu resp. IBAN. Platby cez internet formou elektronického bankovníctva sú realizované priamo na stránkach banky. Dodanie produktov je v súlade s našimi Obchodnými podmienkami a údaje získavame pri vytváraní objednávky zákazníka/čky. Tieto používame na jej vybavenie. Tieto údaje následne potrebujeme a používame v našom účtovnom a fakturačnom systéme. 
 
3. Zverejňovanie resp. poskytovanie osobných údajov tretím stranám
 
Osobné údaje môžu byť spracované aj tretími osobami a to len za predpokladu, že je to nevyhnutné pre plnenie nášho záväzku voči Vám - konrétne vybaveniu vytvorenej objednávky. Jedná sa o partnerov, ktorí zaručujú efektívny a právny štandard ochrany osobných údajov Vás zákazníkov/zákazníčky. Týka sa to najmä distribúcie zásielok prostredníctvom Slovenskej pošty alebo bánk pri úhrade objednávky bezhotovostnou formou. Zároveň to môže byť pri kontrole Finančnej správy SR. 
 
E-mailovú adresu za účelom zasielania informácií nevyužívame, taktiež nie je predmetom marketingu ani newsletter zasielaný na e-mail, preto k tejto skutočnosti ani nežiadame o udelenie súhlasu. 
 
4. Disponovanie s osobnými údajmi
 
Prevádzkovateľ spracováva údaje Vás zákazníkov/zákazníčiek s využitím elektronických systémov pri vytvorení objednávky priamo cez e-shop www.silnejsislabsim.sk, preto zabezpečil všetky potrebné opatrenia technického, kontrolného, bezpečnostného charakteru. Zároveň zabezpečil personálne opatrenia pre čo najvyššiu úroveň ochrany osobných údajov svojich zákazníkov/zákazníčiek. 
 
5. Práva dotknutých osôb
 
Dotknutá osoba (zákazník/zákazníčka) má právo v súlade s právnymi predpismi:
- od prevádzkovateľa požadovať prístup k osobným údajom,
- na opravu, zmenu, obmedzenie spracúvania alebo vymazanie osobných údajov,
- podať námietku proti spracovaniu osobných údajov,
- na prenos osobných údajov,
- podať sťažnosť, návrh na začatie konania na Úrad na ochranu osobných údajov, ktorý je dozorným úradom,
- odvolať kedykoľvek svoj súhlas so spracovaním osobných údajov,
- podať akékoľvek otázky súvisiace s ochranou poskytnutých osobných údajov formou uvedenou v bode 1.
 
6. Povinnosť prevádzkovateľa
 
V príprade akéhokoľvek porušenia ochrany osobných údajov je prevádzkovateľ povinný bez zbytočného odkladu oznámiť takéto porušenie ochrany osobných údajov dotknutej osobe, ak toto porušenie môže viesť k riziku zneužitia práv dotknutej osoby. 
 
 

 

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie